in Spanje en Oostenrijk 

    december 2019

playa dor 4  

 

Het is weer tijd voor een nieuwsbrief!
Onze nieuwtjes;
  • Vanaf voorjaar 2020 bieden we in Spanje Casa Arcomar aan. Deze bungalow ligt op de bovenste rij van Bungalowpark Playa d'Or. Vanaf het huisje/terras heeft u prachtig uitzicht over zee, strand en dorp. Er zijn nog diverse weken beschikbaar.
  • Ook in Casa Carima en Casa Pieresa zijn nog een aantal weken beschikbaar. 
  • Ons gastenverblijf in Leogang is beschikbaar voor gebruik (familie/vrienden/kennissen). Op Facebook staan foto's van onze nieuwe woning, bij het gastenverblijf kan een extra naast gelegen slaapkamer worden gebruikt (max. 5 personen). 
  • Ons chalet in Luttenberg (Overijssel) is verkocht, de nieuwe eigenaren bieden het ter verhuur aan (informatie via vakantiepark de Luttenberg).
  • Ons emailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je dit adres toevoegt aan je adresboek, blijf je onze mails ontvangen!
  • Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en alvast een gezond en gelukkig 2020 toe!

      Chalet Luttenberg  

Nieuwe klanten oriënteren zich steeds meer op Zoover en hechten veel waarde aan de beoordelingen die daarop staan, evenals de berichten in het gastenboek op onze website. Wil je ons en hen helpen laat dan een recensie achter in ons gastenboek en op Zoover. Alleen met nieuwe aanwas kunnen wij door blijven gaan met de verhuur en het instandhouden van de woningen! Vaste huurders gaan bij ons altijd voor nieuwe verhuur (mits op tijd aangegeven).
We versturen maximaal 2 a 3 maal per jaar onze nieuwsbrief. Wil je deze niet meer ontvangen laat het ons dan weten. Uitschrijven kan ook via de link onder aan de nieuwsbrief.
Alvast hartelijk dank voor het lezen van deze nieuwsbrief en we zien je reactie graag tegemoet. 

Familie Steendam
Volg ons www.steengoedevakanties.nl of via facebook.