CasaArcomarzeeenpalmbijmaanlicht.jpeg
CasaArcomarwoonkamerbankenkeuken.jpeg
CasaArcomarwoonkamerenkeuken.jpeg
CasaArcomarkeuken2.jpeg
CasaArcomarkeuken.jpeg
UitzichtCasaArcomar.jpeg
PlayPause
previous arrow
next arrow

 

Nieuwsbrief Steengoedevakanties mei 2023
 
Het is voorjaar, tijd voor iets nieuws, wij hebben wat veranderingen te melden!
Onze nieuwtjes;
  • Onze nieuwe woning in Spanje, Casa Arcomar (nr.41) is inmiddels volledig gerenoveerd.  Een grote verandering dus, maar de sfeervolle Spaanse uitstraling zoals de boogjes op het terras zijn intact gebleven. Op onze facebookpagina staan diverse updates  van de verbouwing. Op de website staat de nieuwe plattegrond onder Casa Arcomar In het mei/juni worden er nieuwe foto's gemaakt van het huisje.
  • Inmiddels hebben we de eerste enthousiaste gasten mogen ontvangen in Casa Arcomar. Casa Arcomar is geüpdatet naar de huidige maatstaven en wensen, we hebben hier gekozen voor comfort, sfeer en mooie afwerking. Dit resulteert in dat onze doelgroep kleiner is geworden voor dit huisje. Verblijf is mogelijk onder voorwaarden (zie website voor meer informatie).
  • De laatste puntjes op de i worden komende maanden gezet (buiten schuurtje voor het opslaan van tuinmeubilair en een klein stuk verhoging van het voorste terras grenzend aan het aangepaste terras/pad van de buren).
  • Casa Carima is per oktober 2023 verkocht. Dit omdat het bijhouden van de huisjes, website etc. veel tijd kost en wij de andere huisjes dan Casa Arcomar niet meer zelf gebruiken. In dit huisje zal 2023 dan ook het laatste verhuurseizoen zijn. We snappen dat dit ook voor velen van jullie een einde van een tijdperk in Casa Carima inhoudt... We hebben nog een paar weken vrij in mei, juli en augustus, dus wil je nog graag naar Casa Carima dan zijn dit de laatste mogelijkheden. In oktober zullen we dit huisje overdragen aan de nieuwe Spaanse eigenaren.
  • De website wordt komende zomer aangepast en vereenvoudigd, zodat deze ook makkelijker is te bezoeken vanaf een mobiele telefoon. De mogelijkheid om via partners te reserveren zal komen te vervallen. Het is alleen nog mogelijk om via onze eigen website direct bij ons huurperiodes aan te vragen onder striktere voorwaarden dan voorheen.
  • We danken iedereen heel hartelijk voor het vertrouwen in al die jaren voor het huren van Casa Carima en natuurlijk ook de andere huisjes. We hopen jullie weer te mogen verwelkomen in Casa Arcomar
  • Ons emailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je dit adres toevoegt aan je adresboek, blijf je onze mails ontvangen!
  • Wij wensen iedereen een heel fijn voorjaar toe met veel mooie dagen en blijf gezond!
 
 
 
We versturen maximaal 1 a 2 maal per jaar onze nieuwsbrief. Wil je deze niet meer ontvangen laat het ons dan weten. Uitschrijven kan ook via de link onder aan de nieuwsbrief. Alvast hartelijk dank voor het lezen van deze nieuwsbrief en we zien je reactie graag tegemoet. 

Familie Steendam
Volg ons www.steengoedevakanties.nl of via facebook.
 
Facebookpagina Steengoedevakanties
Website Steengoedevakanties