in Spanje 

februari 2022

playa dor 4  

 

Hoogste tijd voor een nieuwsbrief, we hebben wat veranderingen te melden!
Onze nieuwtjes;
  • Onze nieuwe woning in Spanje, Casa Arcomar (nr.41) wordt op dit moment volledig gerenoveerd. De binnenmuren, elektra, riolering, keuken, badkamer, 2 volwaardige slaapkamers, alles wordt vernieuwd naar de eisen van 2022. Een grote verandering dus, maar de sfeervolle Spaanse uitstraling zoals de boogjes op het terras zullen intact blijven. Op onze facebookpagina zullen we updates plaatsen zodra we foto's ontvangen uit Spanje. Voor nu staat de nieuwe plattegrond op de website onder Casa Arcomar 
  • Omdat het bijhouden van 3 huisjes in Spanje relatief veel (vrije) tijd kost en het traplopen voor Angela steeds lastiger is geworden hebben we besloten Casa Pieresa na 20 jaar te verkopen. Deze woning is indien gewenst nog wel te huur via de nieuwe eigenaren.
  • We duimen dat de corona perikelen komende maanden beperkt blijven, zodat de verbouwing/renovatie goed door kan gaan. En dat we nu weer een redelijk "normale" zomer tegemoet kunnen zien. 
  • We danken iedereen heel hartelijk voor het vertrouwen in al die jaren voor het huren van Casa Pieresa en natuurlijk ook de andere huisjes, we hopen jullie weer te mogen verwelkomen in Casa Carima of het straks gerenoveerde Casa Arcomar
  • Ons emailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je dit adres toevoegt aan je adresboek, blijf je onze mails ontvangen!
  • Wij wensen iedereen een heel fijn voorjaar toe met veel mooie dagen en blijf gezond!

      Chalet Luttenberg  

Nieuwe klanten oriënteren zich steeds meer op Zoover en hechten veel waarde aan de beoordelingen die daarop staan, evenals de berichten in het gastenboek op onze website. Wil je ons en hen helpen laat dan een recensie achter in ons gastenboek en op Zoover. Alleen met nieuwe aanwas kunnen wij door blijven gaan met de verhuur en het instandhouden van de woningen! Vaste huurders gaan bij ons altijd voor nieuwe verhuur (mits op tijd aangegeven).
We versturen maximaal 1 a 2 maal per jaar onze nieuwsbrief. Wil je deze niet meer ontvangen laat het ons dan weten. Uitschrijven kan ook via de link onder aan de nieuwsbrief.
Alvast hartelijk dank voor het lezen van deze nieuwsbrief en we zien je reactie graag tegemoet. 

Familie Steendam
Volg ons www.steengoedevakanties.nl of via facebook.