in Spanje en Oostenrijk 

    juni 2020

playa dor 4  

 

Een bijzonder jaar, een andere nieuwsbrief dan voorheen.
  • Allereerst hopen we dat jullie, jullie familie en vrienden allen gezond zijn en gevrijwaard van het corona virus. 
  • Voor ons heeft het sluiten van de grenzen, het rondwarende virus, net als voor veel van jullie de nodige impact, maar gelukkig zijn wij in goede gezondheid.  
  • Begin april stond de overdracht van Casa Arcomar gepland, deze zal als nog begin juli worden overgedragen. De bungalow ligt op de bovenste rij van Bungalowpark Playa d'Or. Vanaf het huisje/terras heeft u prachtig uitzicht over zee, strand en dorp. Na de overdracht zullen we nieuwe foto's van dit huisje maken en online zetten, verwacht geen grote verbouwingen, maar we willen kijken hoe we er voor nu meer onze draai aan kunnen geven. 
  • Vanaf vandaag mag er weer gereisd worden naar en binnen Spanje! Uiteraard moet je voorlopig ook daar de sociale afstand respecteren naar anderen die niet tot je eigen huishouden behoren. De restaurants en terrassen zijn weer open (zonder reservering, alhoewel reserveren in het hoogseizoen bij de betere restaurants altijd al aan te bevelen was). Mondkapjes alleen binnen waar niet voldoende afstand kan worden gehouden, bijvoorbeeld in het openbaar vervoer.
  • Helaas hebben we door de sluiting van de grenzen en de gezondheid van een paar van onze huurders diverse annuleringen gehad, waardoor we ook komend hoogseizoen nog diverse mogelijkheden hebben om in een van de huisjes te verblijven, verschillende weken met leuke kortingen! Kijk hiervoor op de pagina Aanbieding
  • Ons emailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je dit adres toevoegt aan je adresboek, blijf je onze mails ontvangen!
  • Wij wensen iedereen hele fijne zomer in goede gezondheid toe en wie weet tot de volgende vakantie!

      Chalet Luttenberg  

Nieuwe klanten oriënteren zich steeds meer op Zoover en hechten veel waarde aan de beoordelingen die daarop staan, evenals de berichten in het gastenboek op onze website. Wil je ons en hen helpen laat dan een recensie achter in ons gastenboek en op Zoover. Alleen met nieuwe aanwas kunnen wij door blijven gaan met de verhuur en het instandhouden van de woningen! Vaste huurders gaan bij ons altijd voor nieuwe verhuur (mits op tijd aangegeven).
We versturen maximaal 2 a 3 maal per jaar onze nieuwsbrief. Wil je deze niet meer ontvangen laat het ons dan weten. Uitschrijven kan ook via de link onder aan de nieuwsbrief.
Alvast hartelijk dank voor het lezen van deze nieuwsbrief en we zien je reactie graag tegemoet. 

Familie Steendam
Volg ons www.steengoedevakanties.nl of via facebook.